Havregrynsgröt, vitsippor, fest och dammsugare – här kommer en lista:

Vilken maträtt äter du oftast?
Havregrynsgröt faktiskt. Ibland om morgonen och nästan alltid till frukosten och eftermiddagsfikat på jobbet. Har alltid gryn i skafferiet inne på kontoret och micrar gröt. Jag behöver några omgångar varm mat som gör mig mätt under dagen, havregrynsgröt är guld.

Tänk snabbt – vad är det bästa just nu?
Vitsipporna! Älskar den här blommande årstiden så mycket.

Vad funderar du mycket på just nu?
Många saker, jag tänker ju alltid på tusenmiljarder grejer samtidigt. Men just idag funderar jag väldigt mycket över att jag ska ha en fest. Jag längtar till den, väldigt mycket. Och så funderar jag på det här med att det ska vara så himla svårt att få till det lika för damcyklister. Det kokar lite bakom kulisserna hos oss med masterslicens för andra gången på mycket kort tid. Suck.

Vad längtar du till?
Min fest! Och att tävla i Kvänum på söndag. Och EM-karusellen som drar igång nästa vecka. Och kompishänget på cykel ikväll. Så mycket kul just nu!

Vem pratade du senast i telefon med?
Journalisten från lokaltidningen Jönköpingsposten som gjorde det här superroliga reportaget med bantest tillsammans med självaste förbundskapten Ljungberg. Hon intervjuade mig för ett par år sedan när jag just hamnat i Huskvarna och nu kanske vi har lite till kul på g. Det var i går morse, jag pratar inte mycket i telefon, det är digital kommunikation som gäller.

Vilken pryl saknar du?
En bra actionkamera. Skulle gärna vilja ha en riktigt bra att filma med när jag cyklar, gillar det här med rörligt mer och mer. Har ni tips på vad som är bäst är tips välkomna? Ska man ha en GoPro? Eller något annat? Tror jag ska kolla om jag känner någon som kan låna ut en så jag får testa, blev så besviken att det inte blev så bra med vår när jag skulle filma Vista häromdagen, är supersugen på att filma bra!

Vilken människa saknar du?
Min lillasyster Helga. Hon är den bästa i hela världen och idag är det exakt ett år sedan jag lämnade av henne på fjärrbussterminalen i Linköping eftersom hon inte var klar med världen. Hon är fortfarande inte klar med världen, just nu jobbar hon på en bondgård i Australien med att mjölka en sisådär sjuhundra kor varje dag, ett sånt där jobb som förlänger möjligheten till arbetsvisum i landet. Åh. Jag saknar henne så det gör ont, hon är så otroligt bra att hänga med.

Vad gör dig glad?
Ni gör mig glad. Och era kommentarer, likes och delningar. Det är som min lön för att blogga – när ni visar att ni läser och att ni gillar, även om jag inte alltid svarar blir jag så otroligt glad för varenda liten kommentar.

Senaste kläderna du köpte?
Hämtade ut och betalade klubbkläder i förrgår. Ny tävlingströja med årets klubbsponsorer i riktigt tight och rejsig modell och en väst – det är så gött med väst så jag bestämde mig för att lyxa till med en i IKHP-färgerna. Kläderna kommer från Craft, glad för det – bra grejer!

Senaste prylen du köpte?
Kom hem med en rejäl påse från Lagerhaus igår, den innehöll bland annat tre små söta betongkrukor och massor av papperstallrikar. Den där festen ni vet, jag tänkte inte diska efter gästerna, busigt va?

Vad ska du göra nu?
Jag prokrastrinerar att dammsuga av här hemma – måste fixa lite fint. Så dammsuga. Och sedan handla och laga lite käk.

1

1 Comment

  1. Mattias 29 april, 2016 at 22:59

    Jag har ett gäng Sony Action CAM. Himla nöjd med dem (bildkvalitet) och mycket tillbehör. Använder inte 4K så de är billiga.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.