Laddar inför årets första långtur

Sitter i soffan med en katt kringlad runt nacken och laddar inför årets första tur i Kolmårdsskogarna. Har fått rapporter från CK Antilopens kassör att det faktiskt är snöfritt på grusvägarna nu. Solen strålar, jag har en rejäl portion kolhydrater i magen och det spritter i benen. Att få ge sig ut på långrunda i solsken är livet.

I eftermiddag ska M och jag ägna oss åt Byråkreativs bokföring, deklaration och hemsida. Samt marknadsplanen – den jobbar vi nog med hela helgen. Om bara bolagsverket kunde skynda på att godkänna mitt nya företagsnamn! Siten finns här (hade det varit nittiotal hade det funnits en animerad gif av en byggnadsarbetare på den). www.byrakreativ.se

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också