Snart långlopp igen!

Oj, har jag inte skrivit en ynkaste liten rad här sedan 22 maj? Hallå i lådan, det var ju en ganska lång paus. Ska man blogga ska man ju göra det kontinuerligt. Jag ska bättra mig, både här och på affarsliv.com

Håller på att packa ihop cykel och övriga pinaler för en helg hemma i kära Småland. Mammas mat och Ränneslättsturen; det blir fina grejer det. Envisas fortfarande med att ställa upp i elitklassen och det handlar i vanlig ordning inte om hybris, utan att jag vill starta långt fram i ledet. Cyklande gubbar i all ära, men de spurtar snabbt som attan när startskottet går och blir långsamma i skogen, så ju längre fram jag får starta desto mindre gubbar har jag att köra om. Jag är nämligen segstartad, lite långsam i starten, och på raksträckorna, men ganska duktig när det gäller det tekniska. När det brötar ihop på stigarna vill jag köra i mitt tempo, inte gubbarnas!

Formen då? Järnbristen slog mig med järnklubba i huvudet i måndags. Trötthet, hängighet, kinkig och allt annat än kreativ. I vanlig ordning tog det någon dag att komma på vad som var fel och att jag glömt bort att äta tabletterna ett tag. Nu börjar det bli ordning på mig igen. Lida Loop cyklade jag kanonbra om man jämför med mig själv, och jag hoppas att det blir ännu bättre i morgon!

Hur som helst, Småland – here I come. Donerar iPhonen till älsklingen i morgon så får han mobilblogga om motionärssupporterlivet!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också