Påbörjar mitt gästbloggande redan idag!

Nu har vi tagit oss ner till Smålandsskogarna, Elna tvättar cykel och jag studerar banan. Det krävs planering för att vara en bra hejaklack. Det ser ut som om jag kommer få springa som en lämmel imorgon. Ska dessutom försöka hinna se några av de ställen där svenska staten tyckte att det var en bra idé att jag låg nergrävd vid under ett års tid.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Ehm…coach Martin publicerar osmickrande bilder. Ska du fota mig i bikini igen (helst inte) så måste du säga till så jag hinner dra in magen 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också