Starka ben!

Det tar sig. Börjar få fart på träningen efter en ganska jobbigt 2010. En vinter med rehabilitering, rehabilitering och rehabilitering, följt av en vår med dåligt flås, en långsam (men ack så rolig sommar) och en mycket trött höst som kulminerade i sex veckors förkylningsdäck.

Nu ligger jag på runt tvåtusen minuters träning (exklusive balansplatta och promenader), har inte särskilt ont någonstans, börjar få ordning på muskler och flås och mat och allt som ska stämma. Så länge jag står tillräckligt länge på balansplattan och ser till att utfall och legcurls blir gjorda fungerar benet som det ska. I vår gäller det. Hur snabb kan jag bli?

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också