Snyggade till lite…

…men filöverföringsprogrammet jiddrar sig och jag misslyckas med den mycket enkla uppgiften att byta till en uppdaterad header. Ah, well, här är den så länge.

Drar väl dagens träning eftersom den var episkt jobbig. Citerar mig själv från Funbeat:

BodyPump 60 min
En förbaskat kinkig kropp som inte ville alls men ändå orkade lite tyngre än vanligt. Får inte riktigt ihop ekvationen dock.

Löpning – Löpb.
30 min

Prutt. Drömbenen från förra veckan var på någon form av semester någon helt annan stans. De hade lämnat kvar några stackars muskelfibrer som sladdrade runt och inte alls riktigt visste vad de skulle göra. Jaja, det går väl över eftersom jag har gift mig och då ska ju allt gå över.

Spinning 60 min
Sondmatade mig själv med en banan och några druvsockertabletter innan det var dags att nå kulmen av kvällens självplågeri. Om det som inte dödar härdar blev jag väldigt härdad. Extremt härdad, dog ju nästan.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också