Åh, jag skulle ju dricka skumpa

Ikväll går Agdagalan av stapeln. Företaget jag driver, Byråkreativ är tillsammans med Noc Webbyrå och Skill nominerade till årets marknadsförare i Östergötland. *high five* I planen ingick träningsfri dag och skumpa oavsett om vi vinner eller inte.

Men ojojoj, vaknar och har lite, lite, lite, nästintill omärkbart, men ändå aningens ont i halsen. Champagne på det och jag kan säkert räkna med en förkylning. Åh. Och i morgon bär det av till Malmö, tre dagars spinning/cykelvila med lätta joggingrundor längs med stranden inplanerade. Kan INTE bli förkyld. Suck. Champange om vi vinner alltså. Inte annars.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också