En dramatisk kvart

Jodå, här satt jag en dramatisk kvart och tyckte väldigt synd om mig själv. Istället för utomhuspass på halvgeggiga grusvägar blev det två och en halv timme spinning. 45 min med instruktör, en timme på egen hand och en timme styrkeintervaller med instruktör. Gänget på World Class är grymma. Jag har absolut inga problem att motivera att träna minst fem gånger i veckan men jag har stora problem att köra intervaller inomhus på egen hand. Det är där spinningen kommer in i bilden. Jag kör inte pliktskyldiga fyror som en äkta cyklist borde, jag låter goa instruktörer skrika lite på mig istället. 20 sekunder här och 70 sekunder där – de motiverar mig och jag tycker att de är grymma! Tror att oplanerade intervaller på spinningpassvis är bättre än att slarva sig igenom planerade på egen hand eftersom det inte känns kul. Visst ska det svida ordentligt och visst ska svetten forsa, men man måste ha kul när man tränar!

Den dramatiska kvarten då? Jo, det var en kvart utan instruktör när jag deppade ihop totalt över att sitta inne och snurra benen utan att komma någonstans. Det gick över när det blev dags för styrkeintervaller på basketkillars vis. Stenkul!

20110329-101031.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också