Gafflar lite…

Förbannad är egentligen bara förnamnet. Jag skulle cykla massor i helgen och istället blev jag ganska lurad och kontentan av det hela är: ingen framgaffel. Inget cyklande. Bara en ledsen och besviken elna som dessutom missade spinningpass som hade kunnat ersätta cykelträningen, pga farande fram och tillbaka till cykelrep. Inte kul, och jag blir fasligt bitter av att missa träning. Ännu bittrare av att inte få hjälp med det jag bett om hjälp med. Dubbelt bitter över att jag måste hitta någon som kan fixa min gaffel fort som f-n innan onsdag då det bär av mot Småland för att åka till Danmark torsdag fm. Har jag otur blir det inte ett enda ordentligt cykelpass innan dess.

Jaja, deppa hjälper väl aldrig. Hoppas det löser sig snabbt.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också