Strax ut och rulla

Vaknar utsövd till fågelkvitter och strålande solsken. Ska ut och rulla litegrann. Det brukar vara en bra idé att träna lite försiktigt dagen innan ett lopp, vilar man blir benen liksom sega och kommer inte igång. Att det sedan är en utmaning att köra lite kortare, lugnare pass en fantastisk dag som denna är en annan femma.

Körde med mamma igår och det gick sådär. Jag har väldigt ont i knäet, och varje litet rundtramp gör sig påmint. Svullnaden gick ned efter att ha petat bort lite textilier och sand, och i morgon ska det nog bara vara att täcka med ett lager xylocain-kräm och köra. Även om jag räknar med en snigel-placering i resultatlistan ser jag fram emot årets långloppspremiär. Men först: ny kompress på och sedan ut och rulla!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like