I morgon smäller det

Årets långloppspremiär närmar sig med skräckblandad förtjusning. Älskar att cykla långt och länge, testa hur mycket jag orkar, hur mycket jag kan pressa mig. Ibland är det mycket, ibland inte mycket alls. Oavsett brukar jag alltid knega mig runt långloppsbanorna och det ska jag såklart göra i morgon också. Långlopp i Östergötland, sitter fint det!

I dag har mest handlat om bakväxeln. Den krånglade i förmiddags på min underbara ut-och-rulla-tur bland vitsippor och nyutslagna björkar och sedan har jag gått och oroat mig. För inte visste jag hur en bakväxel funkar. Visst, man ska skruva på något men åt vilket håll och hur mycket? Den typen av logik är inte min femma. Några goda råd och youtubeklipp senare funkar det hyfsat. Däremellan passade M och jag på att vandra vackra stigar kring Kvarsebo utanför Kolmården där det finns en cool grotta, och fantastisk natur.

Hur som helst. Bakväxelpanik? Här är filmerna du behöver. Samt ett mekställ ifall du inte har en man med mycket tålamod som kan tänka sig att hålla upp en cykel länge.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också