Ehm, hur gick det då?

Har nästan förträngt Kolmårdsbiken som gick käpprätt åt helskotta även om jag hade kul i 40 kilometer. 40 kilometer är ju 20 kilometer för kort och som de flesta då snabbt kan räkna ut gjorde jag en DNF. Äsch då. Surar lite och provar klänningar inför fin väns bröllop istället. Det är ju kalasfint med lite muskler, plåster och polkagrisstrumpor till festlig blåsa?

Har för övrigt bestämt mig för att köra Billingeracet. I Damer 30. Krisen, krisen, krisen, men tjejerna i elit kör ju bara ifrån mig. Det gör de säkert i D30 också, men i alla fall.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också