Vätternrundan SubXX

Ytterligare ett projekt som kommer att bli fantastiskt jobbigt men fantastiskt kul. Sub-grupp på VR 2012 för tjejer. Så jävla grymt!

Jag är visserligen bara reserv och måste gå och försöka låta bli att hoppas att någon av de andra ska bli sjuka/ångra sig/tröttna för att inte få dålig karma och allt sånt där. Men ändå. Jag får vara med på träningar, träffar och forum. Om ingen annan trillar av pinn får jag hitta en annan startgrupp när det närmar sig för runt pölskrället ska jag minsann. Allra minst under tio timmar utan subgrupp och under nio (eller 8.30) med fantastiska cykelkvinnor i klunga. Hoppas på det senare.

Räcerstatusen är som följer: Canyon meddelar att de skickar hojjen i morgon. De måste ha missuppfattat hur gärna jag vill ha den. NUNUNUNUNUUUUUUUUU!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också