Nya prylar

Provbadade nya baddräkten igår. Så retro – har inte haft baddräkt sedan jag var liten. Storlek 36 kändes lite stor ändå, får kanske gå loss med symaskinen, tyget töjer sig lite när det blir blött. Annars är den fantastiskt härligt tant-vatten-gympa i stilen och man behöver inte tänka på den som med alla bikiniband som ska rättas till. Tog några tafatta crawltag med badskor på och simmade längre ut i Glan än någonsin. Bottenrädslan ger sig sakta och osäkert!

Min Canyon är skickad med UPS, har fått ett trackingnummer och nu längtar jag efter den. Längtar räcker liksom inte. Jag vill ha den nunununuuuuuuu! Får hålla mig i några dygn till, har jag tur är den här på måndag skulle jag gissa.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också