Nytt år, nytt gym?

Avslutade 2011 med ett pass bodypump och spinning på nyårsaftons morgon på Actic. Funderar på att byta gym och de här passen blev ett guldtillfälle att äntligen komma iväg och testa hur Actic är. Att byta gym är ju enormt stort. Jag tycker ju om när saker som gym är som det alltid har varit, när jag vet var precis allting finns och hur det funkar. Riktigt knasigt, men det finns förändringar jag tycker är superjobbiga och det här är en sådan. Nu har jag i alla fall tagit det första, stora steget – att gå dit och kolla. Det funkar. Inte lika fin utrustning i BP-salen som på World Class, men jag tyckte bättre om spinningcyklarna. Fick en rundvisning och allt jag tycker att jag behöver finns, plus ångbastu. Ångbastu!!! Det som talar allra mest för ett byte är människorna. Det är massa fina cykelmänniskor som tränar där, och dem vill jag ju hänga med. Så är det. Ska provträna några gånger till innan jag bestämmer mig.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like