Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte 2012 är att sköta om den här bloggen ordentligt. Första halvan av 2012 innebär stenhård träning och fokus på att stå på startlinjen i Motala tillsammans med SubXX-tjejerna och vara i absolut toppform, och jag vill gärna ha det i bloggform också. De senaste månaderna har inneburit vattengympa och stabilitetsträning istället för distanspass och intervaller. Alltid gör det ont någonstans – men nu tror jag att den kinkiga menisken håller på att ge med sig.

2011 har varit ett träningsmässigt skitår. Var i ganska bra form på klubbens träningsläger i april men det sket ju sig big time när jag gick in i väggen strax efteråt. Kroppen försökte säga ifrån ganska tidigt. Fick ansträgningsandnöd mitt under lopp. Stod i skogen och grät istället för att fixa en punka och fullfölja. Var förkyld och gjorde klumpiga misstag. Blev förkyld igen. Ramlade, ramlade och ramlade. Till slut så jag fick plocka grus ur ett mosat knä i flera veckor. Fick för mig att triathlon verkade kul och sprang mycket effektivt till mig ett löparknä och en irriterad menisk. Det blir ingen Iron Man i Kalmar 2012 – det är bara att glömma. Men så länge jag kan cykla är jag nöjd och glad ändå.

2012 är SubXX och en del MTB-utmaningar mina största mål. Jag ska blogga ordentligt, för jag tycker ju att det är kul – och så ska jag sköta min stabilitetsträning och göra mitt allra bästa för att hålla mig i riktigt bra form!

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också