SubXX på Selma Spa

Det är så fantastiskt kul att vara en del av SubXX-gänget. Nästan 60 urstarka, coola kvinnor som tillsammans ska ta sig runt Vättern på en snabb tid. Och jag får vara en av dem! Vi träffades första gången i Borlänge i höstas och den här helgen är SubXX på Selma Spa i värmländska Sunne. Eller ja 20-talet av oss i alla fall – det var svårt att få ihop alla, och influensor och förkylningar gjorde sista-minuten-bortfallet stort.

Jag kom igår och passade på att köra prehab- och rehab med vikter i gymmet innan jag hoppade i poolen en liten stund. Ett fint litet spa – med en större bassäng, två bubbelpooler och en liten utomhusbassäng; samt ångbastu och vanlig bastu. Rummen andas nittiotal så det bara ryker om det men spa- och gymavdelningarna är trevliga.

Var bland de första på plats och efter en lång resa var det ganska skönt att vara för sig själv en liten stund. Det droppade in fler tjejer allt eftersom och på kvällen var vi en hel bunt som passade på att äta älgburgare och prata bort en stund innan det var dags att knyta sig.

I morse körde vi tre timmar spinning efter frukosten. (Hotellfrukost btw, man sätter alltid i sig för mycket mat – men det är så gott). Silva stod för ledningen och körde ett riktigt roligt pass, med en tabathaintervall i timmen. Jobbigt, tungt – härligt. Mitt första längre pass efter sammanlagt 16 sjukdagar i januari – kändes bra både flåsmässigt och i den krångliga menisken.

Efter lunch och redovisning från arbetsgrupperna (bland annat logotypen som Byråkreativ Reklambyrå gjort till SubXX) kördes corepass, skidor och relax i spat. Grymt! Vågade inte ta ut mammas fina skidor eftersom det pratades om stenar i spåret, nöjde mig med core och bubbel följt av powernap – och hoppas skidorna kan komma till användning i morgon. Nu middag!

Fotot är snott från Camilla Lindström.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också