Svett och skratt – en fantastisk helg

Hemma efter en fantastisk helg med SubXX-tjejerna. Kom hem fulladdad med energi och träningspepp. Jag har svettats, skrattat, pratat träning, pratat annat, bubblat, bastat, svettats ännu mer och ätit gott. Ben och mage ömmar, fast på ett bra vis – allt som gör ont är sådant som ska göra ont. Menisken känns helt okej, och då har jag ändå kört flera timmar spinning och skidor, plus rehabträningen. Jag känner mig övertygad – om jag får vara frisk och hel nu så kommer jag att greja Vättern med SubXX – men jag har varken marginal för sjukdom, skador eller slarv. Men sjuk, skadad och slarvig har jag varit så det räcker – nu kör vi!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like