Tävlingsledarutbildning, spontanträning och SubXX

Det har gått en hel fantastisk träningsvecka sedan jag skrev någonting sist. Spinning, styrketräning, soliga promenader, tävlingsledarutbildning med IKHP hemma i Jönköping-Huskvarna och en helkväll i Linköping med Mia och Anna som också ska köra i SubXX. Och så en del jobb förstås.

Har dagen till ära den mest galna träningsvärken på länge – det blev extra vikter på skivstången under gårdagens styrkepass; och är väl lite sliten efter att ha spurtat backar hemma i Huskvarna med mamma och Jimmy. Det blev ett spontant och oplanerat pass på lånad cykel efter två dagars stillasittande tävlingsledarutbildning. Fick låna en fantastisk sak att köra på – en Merida som tillhört en av Sveriges bästa mtb-tjejer. Skulle inte kört den – det slutade ju såklart med att jag tycker att min egen cykel som står hemma i vardagsrummet med tröga hjul och aluminiumram är ännu tråkigare än innan. Note to self: provkör inte bra grejer.

Hur som helst – lite bra grejer är på gång; idag beställde jag mitt finfina par SubXX-brillor från X-Kross som samarbetar med tjejgänget. Ska bli så sjukt kul att ha ett par brillor med loggan vi gjort. Svart Karin har redan fått sina och jag tycker det ser snyggt ut!

Skulle ta en cool bild på mig själv med mamma och Jimmy i bakgrunden. Frös om fötter och händer och hade bråttom så det blev ju lite halvdant.

Vårkänsla i februari! Vi fick vända i skogen eftersom det var galet mycket snö och is och ingen hade dubbdäck. Men på grusvägarna var det perfekt – och man kan ju inte annat än trivas i sällskap som utmanar till spurt i uppförsbacke!

Hade fantastiskt kul på denna. Visserligen var styrstammen lite för långt så jag blev några centimeter längre av att sträcka mig mot styret men vad gör det när man får cykla lite på något som faktiskt rullar iväg när man trycker till på pedalerna. Önskar mig en bättre cykel ännu mer nu.

Bra att kunna. Gick SCFs tävlingsledarkurs och lärde mig lite nytt, blev påmind om lite gammalt och fick massa gott fika.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också