Fantastisk träningsdag idag!!!

Sista gången i plurret, jag är klar med vattenrehabiliterandet nu. Hårt pass – för att kolla om det skulle hålla; och jajebox – det gör inte ont någonstans. Jag kan hoppa, jag kan ta i, jag kan allt möjligt som inte gör ont. Så himla skönt, jag är så glad!

I går var jag på gymmet med Tobbe. Han introducerar mig för tokiga saker som marklyft, rysshopp och utfallspromenerande med vikt över huvudet. Kul att lära sig nya grejer, och kul att det går att hoppa. Var sjukt lycklig när jag insåg att det funkade.

Avslutade arbetsdagen med att springa från Kammarforum och föreläsning om Employer Branding till Actic och spinning med Bela. Skönt att kräma ur lite extra ur benen – i morgon ska de få en vilodag så det är lite piggt till helgen. En dag racer och en dag MTB tänkte jag. Och så inomhuscykling såklart. Älskar när kroppen funkar!

Full med goa endorfiner efter jobbig spinning!

Ben som matchar favvo-hashtaggen: #starkaben

Om man har gula plastmojänger på fötterna och stampar sig fram så fort det bara går i vatten blir effekten följande: jobbigt!!!

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också