Racerhelg

Det blev knappt hälften så mycket cykel som planerat den här helgen. Inledde starkt med att explodera slang och tappa en eker. MTBn är per default trasig, alltid någonting som krånglar. Lämnade in framhjulet, måste riktas, och konstaterade även att bakhjulet låter mystiskt. Hoppas lagren håller lite till…drömmer om nya hjul, och såklartny cykel. Den har varit med ett tag nu min hopplösa och ständigt krånglande härk. Det blev racer istället. Inomhus i lördags och utomhus idag. Gick på kolhydrater med svidande mjölksyra hela passet – galet trött, men det härdar väl. Kul att komma ut och köra några mil med finfint sällskap.

20120318-231724.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också