Äntligen

…fick jag tillbaka min blogg! DNS- webbhotell- och domänstrul har gjort att den legat nere ett tag. Teknikens under har inte alltid alla hästar hemma.

Är hemma i Småland och passar på att cykla massor – här finns finfint cykelsällskap att tillgå! Har haft problem med cykelformen ett tag – men igår efter tre timmars spontandistans på lvg (vi skulle köra backintervaller och inte alls dra iväg på en åttamilarunda) piggnade jag äntligen till lite på slutet och cyklade uppför en backe som jag teoretiskt inte borde orkat med. Sjukt bra. Började annars passet med att ta en alldeles för lång förning i en seg uppförsbacke. (En sådan där idiotförning som gör att man stelnar till och tappar gruppen när man går ner och under försöket att jaga ikapp eftersom lucka uppstår så fort man släpper vill man dö/ringa ambulans/lägga sig i vägkanten och vara dramatisk.) Jag gör ofta så fastän jag vet att jag inte orkar. Dumt!

Vi körde Björkenäsrundan och det var en nostalgitripp så det stod härliga till. Massa småvägar med barndomsminnen, vi svischade förbi mängder av ställen som fick hjärtat att klappa lite extra varmt. Gamla moppevägar kring Bunn, bryggor i Bunnström, ställen där man paddlat, sprungit och cyklat fel, Örserum och förbifarten till Gränna. Ingen tid till fotografering eller att stanna och tycka synd om mjölksyraben dock – så några bilder blev det inte förrän recoveryn åkte fram hemma på köksgolvet.

#starkaben

Tre timmar senare och minst dubbelt så långt som planerat. Recoveryben på köksgolvet.

Började tisdagen med att köra MTB med Jimmy. Vi hittade ytterligare sällskap i skogen som för övrigt var galet lerig – fina grejer det!  Här pustas det ut lite efter en backe som nog bidrog till att det blev tungtrampat på kvällen.

Ju skitigare man är desto roligare har man haft. Skulle tagit en bild på cykelskrället, man såg knappt kassetten och framväxeln för all lera.

Skulle cykla från Gränna i söndags. Himlen öppnade sig, åskan dundrade och blixtarna kändes lite väl hardcore (åska i april, när det är fem grader varmt – hur går det ihop sig???) – vände och värmde mig hos morfar och blev curlad av mamma.

En av veckans absoluta höjdpunkter. Fyra femtedelar Dahlstrandsbarn på samma ställe! Bara en fin bror som fattades.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också