Vinglig underhållning

Solen strålar från klarblå himmel idag. Passade på att rulla lite i morse, ska träna backe med grabbarna i kväll men kunde inte motstå att börja dagen med lite racer i solskenet, och jag behöver ju bli grym på saker som gör lagtempot lite smidigare. Som att dricka utan att vingla och ta av och på kläder i farten. Det ser nog fantastiskt fånigt ut med någon som gång på gång tar upp drickaflaskan och sätter tillbaka den, om och om igen. För att sedan försöka ta av sig västen, stoppa den i bakfickan, dra upp den och försöka sätta på sig den igen. Att kränga av sig grejer utan att vingla går fint, men när de ska på igen är tricksigt värre. Hur som helst – jag tänker inte orsaka onödiga fadäser runt Vättern, det får se hur stört ut som helst – bara att öva vidare!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också