Väntar på träningsvärken

Fantastiskt bra träningsdag i dag också. Började tidigt med att styrketräna ihop med Tobbe. Kul i vanlig ordning – och dagens avsnitt i livet-är-en-tävling-dramat blev tåhävningar. Med stång och myyyycket vikt (avsaknad av sifferminne gör att exakt redovisning för hur mycket vikt och hur stort antal tåhävningar det blev uteblir). Tror dock att morgondagens träningsvärk blir i magen, den fick jobba en hel del och det börjar ömma redan nu. Nöjd!

Hade inte tänkt cykla idag, det är ju viktigt med återhämtning och vila; det vet ju alla – men jag har så svårt att låta bli att cykla. Var egentligen sugen på att cykla skog men mtb:n står ju i vardagsrummet och har dödsryckningar så det blev landsväg istället. Hängde med Fenix på ett väldigt lugnt pass och hade förvånansvärt pigga ben när det blev fri fart uppför Oskarshällsbacken, i morse var det ju segt som aldrig förr.

Passade väl på att cykla både i finbrallor och kortkort. Det är sommar nu, det kan vi väl bestämma?

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också