Stoooor cykel, liten Elna

Har väl fått låna världens coolaste cykel. Den är alldeles för stor så jag sitter helt totalt galet på den, men hey – den rullar ju framåt när man trampar! Ska köra första deltävlingen i Långloppscupen – Långa Billingeracet i morgon och är i vanlig ordning alldeles tokigt långloppspepp. Mellan gångerna glömmer jag hur jävla jobbigt och slititgt det är och när det väl närmar sig känner jag mig som ett barn på julafton. Det kommer att bli så himla roligt, och en liten rolig bonus är att tre stycken tjejer från SubXX Team Naturelle startar i D30 i morgon. I sina vanliga klubbkläder förstås, men ändå – ska bli kul att träffa dem!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like