Vätternpaniken #3

Jag tror jag har kommit på hur jag ska tänka. Det blir lätt som en plätt det här, jag ska nämligen inte köra 30 mil runt Vättern. Jag ska köra tre stycken tio mil långa träningspass på raken. Tillsammans blir det visserligen 30 mil och det blir ett varv runt Vättern, men ett pass på tio mil bränner jag ju av lätt som en plätt, och tre träningspass är ju ingenting! Och dessutom – om nu alla andra är så starka som jag inbillar mig då är jag ju i gott sällskap. Det blir fint det här hörrni, ser fram emot att få  genrepa cykla-runt-sjö-konceptet med tjejerna i SubXX Team Naturelle när vi kör runt Siljan och Orsasjön i helgen.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också