Vätternpaniken #4

15 dagar kvar – och det plingar till lite i inkorgen. F-E-M-T-O-N D-A-G-A-R.

Firar med att vara bli nervös inför Siljan Runt och tappa aptiten. Högst stabilt och tufft. Fick racern servad av händiga grabbar och passade även på att bocka av en sådan där pryl man INTE ska göra inför långa lopp. Byta sadel. Gör inte det, alla som har gjort det ångrar sig. Men det gäller väl mest alla andra, inte mig, jag är ju så himla cool och tuff och rejäl hela tiden så det kommer att gå kanonbra.

Nu släpper jag Vätternpaniken några timmar för att rulla lite och mixtra med inställningarna på ny sadel samt ägna mig helhjärtat åt packa-inför-Siljan-Runt-helg-paniken. Det ska faktiskt bli galet kul att hänga med tjejerna ett par dagar!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like