Följ med runt Vättern!

Nu börjar planeringsmänniskorna i min omgivning ställa frågor om starttider, undra om man kan följa oss och såklart – vilja veta hur fort vi ska cykla. “När tror ni att ni rullar in i Motala?” var det senaste finurliga tricket för att försöka lura ut hur fort SubXX Team Naturelle-klungan ska köra. Andra undrar vad en sub-grupp är och några undrar om vi har förståndet i behåll.

Vi startar 10.22 på förmiddagen den 16 juni. Det är första gången någonsin en sub-grupp (det vill säga en grupp som satsar på ett i förhand bestämt, ofta snabbt tidsmål) bestående enbart av tjejer/kvinnor/brudar ska köra runt Vättern. Grabbarna har gjort det förr och snabbast är under sju timmar, men eftersom jag tycker det är tråkigt att googla får ni göra det själva. Det var MAS-gruppen eller Conti Test Team har jag för mig. Kan ha fel där också – jag tycker bättre om att cykla själv än att ha koll på andra som cyklar. Hursomhelst – svensk cykelhistoria startar 10.22 och vilken tid vi satsar på är hemligt. Så det så. Fort ska det gå, så mycket kan jag avslöja och antalet kissepauser är endast en.

Man kan ladda ner en app från Vätternrundan (sök på Vätternrundan i appstore eller Android Market, lätt som en plätt) och följa oss via startnummer. Jag har startnummer 28085. Det är min första runda runt Vättern och jag ska vara med och dra så mycket jag någonsin kan – även om jag inte skulle greja det hela vägen ska jag i alla fall dra mitt strå till stacken och det ska bli sjukt kul. Och jobbigt. Men mest kul.

Man kan hjälpa oss att twittra runt sjön också! Om du ser oss, ta en bild eller skriv en rad och hashtagga #SubXX #TeamNaturelle

Här hittar du info om hur du följer med via SMS!

Hur går det då med Vätternpaniken? Den är tillfällig utbytt mot asfaltsdepressionen. Hade så himla hjärtans gärna velat köra Lida Loop i helgen men varken skogscykel eller plånbok håller för fler cykeläventyr just nu – och jag löser det genom ett mycket ickekonstruktivt tjurande samt att spendera dagen hängandes med ickecyklister i preventivt syfte.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like