SubXX Team Naturelle – rekord & press

Mina fantastiska lagkamrater körde Tjejvättern på rekordtid igår. Grymt jobbat! Idag syns vi i DN och vi kommer nog att dyka upp på ett och annat ytterligare ställe under veckan. Väldigt kul! Designerhjärtat slår en liten lycklig volt varje gång dessa fantastiska kvinnor dyker upp på bilder iförda logotyp och kläder som jag har fått sätta form på – jag tror att SubXX har varit ett av mina roligaste projekt under året. Hoppas på mer möjligheter att jobba med form och kommunikation i kombination med cykel i framtiden – vore så himla kul.

Har haft en ganska misslyckad träningshelg med missöden, åskväder, regn, lopp jag ville köra men inte hade möjlighet att åka på och lite allmän misär – inte lönt att ha Vätternpanik längre – nu får det gå som det går och man får tänka positivt: hjälpryttare är inte fy skam det heller och bättre med skithelg den här helgen än nästa.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like