Gräsklipparintervaller

Ingen cykel idag heller. Kroppen behöver ta det piano emellanåt, bara att lyssna och låta den bestämma, annars kommer skador och förkylningar som ett mail i inboxen.

Klarar dock inte av att sitta still en hel dag och attackerade därför gräsmattan med bensindrivet träningsredskap. Om man struntar i reglaget till gräsklipparhjulens motor blir det finfina styrkeintervaller uppför i vår sluttande trädgård. Min äkta hälft skakade lite trött på huvudet åt tilltaget men själv är jag nöjd.

Händerna är förresten mycket bättre – kändes helt okej att putta gräsklippare och jag har lärt mig ytterligare ett av miljarders miljader fiffiga cykelknep. Flytta händerna då och då under långa pass och slappna av ännu mer – statiskt och krampaktigt hållande i styre på landsvägscykel är typiskt dumt.

I brist på tuffa bilder på svettig tjej klippandes gräs i röda gummistövlar bjussar jag på ett jordgubbstips: Blanda pressad lime, hackad färsk mynta och lite honung och marinera skivade jordgubbar  i det någon timme. Servera med kesella blandat med vaniljstång. Himmel!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like