Buda hem en signerad SubXX-tröja

Ett av de absolut roligaste designprojekten jag gjort under det senaste året är SubXX grafiska form. Logotyp, kulörval och grafisk form som senare blev cykeldress. Jag stod långt fram i startfållan i Motala och när jag vände mig om slog designerhjärtat mångdubbla lyckliga volter – tänk; där stod femtio coola kvinnor i kläder som jag fått göra. Jag har självklart bollat det en hel del med mina kollegor på Byråkreativ Reklambyrå, och med Silva på Trimtex – så jag kan verkligen inte ta hela äran – men det var ändå en höjdpunkt i karriären att få arbeta med det här projektet. Cykel och jobb är en fantastisk kombination!

I Motala passade vi på att signera en av tröjorna, alla SubXX-cyklister som stod på startlinjen har satt sin krumelur på tröjan – och nu auktionerar vi ut den via vår facebooksida. Auktionen har just dragit igång och pågår i en veckas tid. Intäkten går oavkortat till Thomas Fogdös fond Active Life Foundation – som hjälper idrottskadade tillbaka till ett aktivt liv. Gå in och buda du också!

Foto: http://www.christerhedberg.se/2012/06/17/vr12-starten/

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like