Hur mycket tar jag i bänkpress?

Tisdagsmorgon betyder precis som vanligt styrketräning med världens bästa Tobbe. Idag körde vi överkropp och jag var såklart både vek och kinkig. Marklyft var det enda av dagens moment där jag faktiskt hade lite rejäla vikter på stången – annars var det klenare än klenast. I bänkpress tar jag coola 20 kilo (ni som kan det där räknar snabbt ut att det bara rör sig om stången, utan vikter) och kinkar på något alldeles extraordinärt mycket när armarna börjar skaka. Kommer att ha träningsvärk i morgon och det är ju bara rätt åt mig, gnäll måste var extrem vekhet som ska lämna kroppen.

I övrigt har jag hunnit med en kul arbetsintervju och kampanjat mig själv via sociala medier (nästan trehundra klick på den här länken – tycker det är coolt) men i morgon blir det andra bullar av. Tänkte cykla backar, har hört att cykla backar är ett enda stort kalas och kalas är ju kul.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också