Projekt hoppa #1

Det där med att jag vill lära mig hoppa. Tog tag i det i går eftermiddag. Har hittat en stock som jag tycker att jag ska kunna hoppa över innan sommaren är slut. Frågan är när det är, kanske får bestämma mig för att jag ska kunna hoppa över stocken innan augusti är slut. Överdrivet mycket tid att träna. Började med en liten en i nedförslöpa, gick finfint och varje gång jag körde uppför backen försökte jag få upp cykelskrället på bakhjulet. Innan har jag behövt ha lilla klingan i där fram för att lyckas – nu räcker det med mellan. Kommer inte så långt dock – men får ju upp framhjulet en bit och tar mig ett eller två tramptag framåt; så det tar ju sig. Bara att öva på. Blåmärken? Jodå – ett rejält eftersom jag trodde att jag klickat i båda pedalerna men missat den ena och drämde ett stycke trampa rakt in i skenbenet. Ehm…pinsamt och dunderont. Som tur var såg ingen och därmed kommer ingen någonsin att få reda på det. Bra, bra.

20120701-220133.jpg

Målet är väl att lätt som en plätt kunna hoppa över något i den här stilen. Borde inte behövas så mycket övning för det. Ett djupt andetag, rejält med fart och timing så borde det funka? 

 

20120701-220142.jpg

Det här var inga som helst problem. Lite nedförsbacke, liten stock. Flyger över enkelt.

 

 

20120701-220156.jpg

Det räckte dock att bygga på med liten fjuttpinne – sedan var det kört. Tappade räkningen på antalet försök – fjuttpinnen låg inte kvar. 

 

 

20120701-220237.jpg

Nytränade ben och gulliga katter på samma bild. Kalas! 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like