Grotta och brallor – det blev ju kalasbra ändå!

Igår, när jag var alldeles ihopdeppad över min hopplösa cykel och långloppsabstinensen tog min äkta hälft mig i kragen och påminde om att det finns ju annat än MTB som är roligt här i livet. Vi stack iväg till en grotta i närheten, tog en lång promenad i trolsk skog och kikade förbi hemma hos cykliga vänner i närheten på vägen hem. Fick klättra på klippblock och äta jordgubbar med grädde – världens bästa lördagskväll!

Efter att ha sovit på saken kändes det bättre, det kommer ju en ny Ränneslättstur nästa år och då ska jag minsann vara med. Ännu, ännu bättre blev det av att vinna Öijers bloggtävling. Trots min förkärlek till att skriva saker så fort tillfälle ges brukar jag sällan kommentera bloggar, ännu mer sällan vara med i tävlingar på bloggar – men av någon anledning ville jag vinna ett par coola brallor när tillfälle gavs. Inte för att jag trodde att jag skulle vinna, det gör man ju aldrig.

Henrik Öijers blogg är en av de bloggar jag verkligen fastnat för och läser nästan varje dag – och jag satte verkligen förmiddagskaffet i halsen när jag kikade in och möttes av det här inlägget. Blev såklart jätteglad över att få en länkning – och ännu gladare över att vinna finfina brallor. Tänkte att den äkta halvan ska få dem – han har inga bibs, bara vanliga korta cykelbrallor, och alla som cyklar utan hängslebyxor har missat det bästaste cykelplagget i hela världen. Om du gillar cykel och bloggar och mot förmodan har missat Henriks blogg tycker jag verkligen att du ska börja följa den, han kan verkligen den däringa konsten att blogga. Seså klicka nu: http://oijer.blogspot.se/

Klättra på grejer. Blir aldrig för gammal för det, det är så vansinnigt kul.

Lyckades på något vis andas in en mygga och hostade i en hel evighet. M passar självklart på att fota innan ryggdunkande. Hmmm…

Inuti Torekullagrottans stora förstasal. Kallt, omysigt men ganska coolt! Väl värt ett besök.

Jag har absolut ingenting att göra med att den här skylten några sekunder senare inte satt rakt längre. Hur tänker man när man sätter upp skyltar som inte håller att hänga sig i? (Okej, klantigt gjort av mig…såklart man inte kan hänga sig i skyltar hur som helst)

Och för att det nu ska bli lite cykel i det här inlägget rundar vi av med kompetenta Contibrallor. 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också