Tantbaddräkt på: förfrys dödsviruset!

Efter inget övervägande över huvud taget hoppade jag glatt i badkläder och dök i böljan den blå med Martin när han kom hem från jobbet. (Läs: kinkade kraftigt över kyla, blåst, dödsvirus, hosta och slemmiga stenar på botten). Det regnade inte och det blåste stora vågor på Glan – härligt när vi väl kom i. Tänkte att om jag slutar försöka bli frisk kanske jag blir det ändå? Och det är ju faktiskt bättre nu, bara lite hosta och oändlig trötthet. Det KAN möjligtvis vara så att jag har överlevt och att de sista resterna av dödsviruset nu har förfrusit pga badande? Hjärnan löper amok och planerar upp lite träningsscheman. Mjukstart i morgon.

Badar i Siljan

 

Hittade en badbild. Den är tagen vid Siljan back in the days när man körde med Hipstamatic istället för Instagram men ändå, det får funka. Idag sportade jag min fina tantbaddräkt. Bada, bada, bada!

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också