Contipaket från Öijer!

Contipost från Sveriges meste cykelbloggare

Det var fullt i brevlådan igår. Tråkpost från Skatteverket trängdes med rolig grön post. Om man alltid fick grön post tillsammans med ont-i-magen-brev från Skatteverket vore livet lite roligare!

Misstänkte att grön post kom från Sveriges meste cykelbloggare Henrik Öijer som för ett tag sedan höll en bloggtävling där man kunde vinna ett par kompetenta Conti-byxor.  Det stämde – och som om det inte vore kalasbra nog att jag vann fina brallor hade brallorna klonat sig och blivit brallor och armvärmare och benvärmare och tröja och strumpor! Glad överraskning, det kändes lite som (h)jul(i)afton.

Men – jag ska inte ha grejorna, jag har nämligen tänkt att Martin ska ha dem. Han lånar min MTB ibland och vi ska allteftersom skaffa honom en egen eller rusta upp min ordentligt åt honom när jag skaffat en ny. Såklart har han egna cykelbyxor – men ett par sådana där lågbudget, hopplöst nybörjarobekväma och utan hängslen som känns sköna om man inte provat något annat men som man aldrig någonsin vill ha på sig igen om man testat riktiga cykelbyxor. Är det något man ska satsa på i cykelväg förutom cykel så är det riktigt bra byxor med hängslen.

Tror att mtb:n kommer att rulla två pass ikväll. Ett lugnt pass med hostande dödsvirusåterhämtande tjej och ett pass med Conti-kittad världssnygg Martin, ska fånga honom på bild då! Tills dess tycker jag att ni ska surfa in på   http://oijer.blogspot.se/ – grymt bra blogg. Sveriges bästa rapportering från Tour de France bland annat och mycket cykelinspiration och länkar till andra cykelbloggar ifall man har tråkigt och vill läsa om cykligheter.

Kompetent byxa hade klonat sig till ett helt kit! (H)jul(i)afton!

0
  1. hej Elna,

    Vill du ha länkar till andra bloggar som handlar om cykel skall du ju självfallet kolla in Cykelbloggar, lite över 170 st olika bloggar för tillfället, även din =)

    Mvh
    Fritz

  2. Hängslebyxor är guld för känsliga magar. Ingen resår som trycker på magar som mår sportdrycksilla och annat. Dessutom sitter hängslebyxor mycket bättre, inga glipor mellan byxa och tröja eller resårer som åker på snedden. Lite krångligt om man är kvinna och ska krångla sig ned i buskarna på kissepaus – annars föredrar jag alltid hängslen!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också