Nya fina banor: Huskvarna Mountain

Utsikt från IKHPs tävlingsbana

Jag har galet mycket hemlängtan just nu. Anledningen? Banorna till Huskvarna Mountain har fått ny bansträckning och är pilade nu så man kan träna på dem. Jag vill åka hem och cykla mtb på Huskvarnaberget. Nu.

Men först lite Cykelvasa såklart. Känner mig inte i form, har inte vågat träna sedan i lördags (kaos och panik) utan vilar, äter upp mig (sommarens sjukdomsperioder har begåvat mig med typ fem extrakilon = massa bra energi), och tar det chill – vill ju vara frisk inför lördag. Sedan blir det nog inte fler långlopp i år, ska köra lite korta, roliga tävlingar bland annat IKHPs egen Huskvarna Mountain som du hittar mer information om här. Jag får inte ordning på allt på webbsidan själv, så än så länge får man hålla till godo med icke klickbara blogglänkar. Men loppet blir kul ändå! Syns vi där?

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också