Snart packad!

Suddar runt och packar

Idag studsar jag mellan packning och jobb. Är superpeppad inför helgen, och superstressad över en deadline som ligger lite väl nära och inte mår helt bra av att åka bort över helgen. Jag försöker såklart göra allting samtidigt. Sådär effektivt. Packar cykelprylar och myser med ritbordet, njuter av att vara hemma, alldeles opiffad iklädd favvoshortsen och skön tischa. Hemmakontor ftw! Och gul cykel ftw – det har jag ju inte skrivit om än –  Öijer har dragit i sina fina kontakter så att jag får provköra en gul Bianchi till Cykelvasan (färg är viktigt, gult lär vara snabbt och blir dessutom snyggt till gula detaljer i klubbdressen). Fungerande cykel och 90 km teamkörning med bästa Mia – jag är LYCKLIG!

Mitt kreativa kaos. Gillar't!

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också