Crossnature och boxpass?

Jag längtar galet mycket efter att mata teknisk stig på mtb. Att ligga och dundra fram över rotiga stigar med maxpuls och hjärtat i halsgropen. Det finns inget bättre. I helgen kör jag Huskvarna Mountain och då lär det bli en del av den varan.

De närmsta dagarna har jag lite annat än cykel på schemat dock. Behöver omväxling och nytändning i alternativträningen – det är ett ständigt slarv med stabilitetsträning och styrka. Ikväll hänger jag med världens bästa sjukgymnast/träningskompis Tobbe och testar Naturkicken – utomhusträning; ska bli intressant. I morgon ska en kompis köra testomgång av sitt nya boxpass och då tänkte jag hänga med och boxa litegrann, har gjort det en gång för länge sedan, vill minnas att det var jobbigt men kul. Mitt knä kommer att hata mig, men jag behöver lite ombyte!

Hur gör ni med alternativträning? Rena styrkepass eller bryter ni av med att testa något annat ibland?

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like