Lycka till i Kalmar!

Jag håller ett öga på ett gäng inspirerande människor som ska ge järnet i Kalmar i morgon. Förra hösten planerade jag att försöka ge mig på det själv – och drog ut på intervallöprunda i äkta “jag-är-odödlig-stil” och pajade omedelbart en menisk som fick lite mer än vad den tålde. Ska man börja löpträna ska man ju såklart börja lite försiktigt. Korta sträckor och uppbyggnad – även om konditionen finns där så kanske inte alla små stabiliserande muskler i ben och knä gör det.

Hur som helst, lycka till i Kalmar alla ni fantastiska atleter som ska dit!

Några av er har bloggar som jag följer, Jona, Helejna, Fredrik, Lina och Therese tillexempel – och så hoppas jag att det går riktigt bra för alla fantastiska SubXX-tjejer som ska köra! Heja er allihopa – ni är grymma!

(Själv packar jag pinaler för helg i Småland – ska köra Huskvarna Mountain på söndag och måndagsrunda med La Lepre Stanca-gänget på måndag. Kul!)

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like