Pow! Smash! Bang!

Inspirerande Anna skulle testa sitt nya boxpass på Friskis och jag hängde med för att puckla på Magnus litegrann. På Friskis finns ju inga jobbiga pass – det vet ju alla, så jag promenerade självsäkert mot gymmet och trodde jag skulle bli en aning varm i kroppen. Pffft. Haha! Hybris mina vänner – funkar aldrig – satan vad jag fick jobba; svetten rann i floder och ett tag var jag på riktigt alldeles yr – så jobbigt var det. Underbart! Träningsglädje deluxe – och känslan av att ha tagit ut sig fullkomligt och samtidigt testat något nytt är grym. Var osäker på om jag skulle klara sparkar och slag men misstänker starkt att det blir mer av den här varan framöver. Pow!

Hybristjej på en av Norrköpings promenader

Anna till vänster - bjöd på en härlig utmaning!

Magnus - fighting like a pro! Stark som f-n!

After box - så darrigt att det inte blev någon skärpa!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också