Naturkickad

I går testade jag Naturkicken – ett relativt nystartat alternativ till att stänga in sig på gymmet; utomhusträning i grupp – löpträning och styrka. De har ett samarbete med Ryggcitygänget som lockade med mig dit. Det var riktigt kul, inspirerande och duktiga instruktörer och det finurliga är att med den egna kroppen som vikt och med hjälp av träd, stenar och bänkar – anpassar man styrketräningen till sina egna förutsättningar. Likaså löpningen – starka löpare springer lite fortare, kanske väljer en klurigare väg i terrängen och om de kommer fram till utsatt plats först – lägger sig i planka och väntar på resten. En instruktör i täten, en i svansen – alla tar i utifrån förmåga och har kul tillsammans.

Jag klarade inte av att sitta särskilt länge i jägarvila igår kan jag lova, var den som ramlade ned från 90-gradersvinkeln mot tallstam allra först; ouch vad det sved i Cykelvasalåren. Och mitt knä gillar ju inte löpning, det värkte en del i natt – men det var det lätt värt. Norrköpingsvänner – hänger ni med på Naturkickenträning i Abborreberg nästa tisdag? Man behöver inte vara vältränad för att kunna hänga på – det här funkar verkligen för alla.

Svettigt eftersnack - Naturkicken & Ryggcity

Svettigt eftersnack med Naturkicken & Tobbe och Emma från Ryggcity. Lisa, som sitter ned och fixar med en ryggsäck driver företaget på heltid – grymt imponerad av ett så genialt och enkelt sätt att arbeta med träning! Heja!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också