Önskelista: nya handskar

Jag har slitit ut mina älsklingshandskar. Hoppas det fortfarande finns likadana att köpa, de är så himla bra. Passar perfekt, har långa fingrar (föredrar att köra mtb långfingrad) är mjuka och smidiga, har ingen gelpadding utan vara slitstarkt skinn. Har ramlat och tagit emot mig ned händerna många gånger och i skinnet har det knappt blivit en skråma. När de var nya hade de lite silikonaktigt tryck på fingertopparna som gjorde att de funkade med iPhone. Nu börjar textila delar ge upp. Har fått sy ihop trasiga sömmar i fingrarna och kardborren börjar bli tufsig. Men så har de kört många, många, många mil och åkt många, många, många varv i tvättmaskinen också. Om jag inte hittar ett par sådana här till behöver jag nog lite handsktips!

Och för den som undrar över det lilla v:et på handsken: Jag har sytt dit det själv eftersom jag inte kan höger och vänster. Blir så jobbigt när man ropar “kommer höger” två sekunder innan man kör om till vänster eller flyttar sig åt fel håll på smal stig. Ett V på vänster handske räddar mig från pinsamma ihoptjongande med andra cyklister!

20120924-124550.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också