Nummerlappsberoende

Det är lite tråkigt att tävlingssäsongen är slut. Det blev inte så mycket åka av för min del – när jag äntligen, äntligen, äntligen kunde skaffa en mtb som funkar att tävla på var det inte många tävlingar kvar. Är väldigt glad att jag fick låna cyklar så att jag kunde köra Billingeracet och Cykelvasan – och ser väldigt mycket fram emot när åka-runt-i-Sverige-med-cykel-karusellen drar igång igen i vår. För det där med tävla – det har jag blivit riktigt förälskad i. När allt funkar är nummerlapp på styret, mjölksyra i benen, adrenalin, endorfiner och hårt bankande hjärta så otroligt roligt. Jag är definitivt nummerlappsberoende och ska använda vinterns nummerlappsabstinens till att bygga upp extra mycket pepp inför vårens första startfålla – åh, som jag längtar!

 

Nummerlapp, lera och tungan rätt i mun på Vista Mountain. Foto: Mattias ThyrGäller att hålla tungan rätt i mun - Vista Mountain, Foto: Mattias Thyr

Fyller på depåer och eftersnackar med Merve efter Billingeracet. Foto: Christian, Skövde CKEftersnack & matpåfyllning efter Billingeracet med Merve

Go’ & gla’ & nöjd efter flera mil med nummerlapp och lånad Scott i Skövde. Foto: BrittMarie SwärdGlad & nöjd efter flera mil med nummerlapp i Skövde

 

0
2 comments
  1. Åh det var tider det! Vad sägs om att hänga på några längd/skatetävlingar i vinter? Det är mins lika roligt som mtb och du kan stilla nummerlappsabstinensen. Ses snart!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like