Men det här är ju inte okej…

…såhär utomordentligt skitig får en kedja inte vara. Fick skaka den med avfettning i tre omgångar för att få den hyfsat ren. Spillde sedan ut en halv flaska avfettningsmedel på golvet och stänkte ned kaklet med olja/vatten/avfettning när jag tvättade kassetten och toppar nu det hela med att vara försenad, lite småtjurig och ha fullt med olja som inte går att tvätta bort i nagelbanden. Stiligt och smidigt i vanlig ordning!20121026-095551.jpg

0
    1. Hellre skit i nagelbanden än fransk manikyr! 😉

      Mina kedjor har tidigare sett värre ut än det där. Fick mig en liten tankeställare och genomgång dock – det ser bättre ut och framförallt håller det längre om man gör rent dem. Och så slipper man skämmas när man behöver oväntad mekhjälp!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också