Fem saker som gör mig glad

Henrik Öijer skapar bloggtrender och jag tänkte haka på och lista fem saker som gör mig glad.

1. Välja fem grejer som gör mig glad? FEM!?! Bara? HUR ska jag kunna det. Men det gör mig såklart glad att det uppenbarligen finns fler än fem saker som gör mig såpass grymt glad att de konkurrerar om att hamna på en topplista över gladprylar. Så på första plats listar jag att jag är glad för att jag kan vara glad för så mycket.

3. Jag är väldigt glad för mina träningskompisar. Varenda en av dem, men några lite alldeles extra för de gör mig så glad så det bara bubblar i magen för de lär mig saker, utmanar mig och peppar mig samtidigt som jag känner att jag emellanåt kan bidra med detsamma. Mia är en sådan. Och Jimmy. Och Tobbe. Och mamma även om vi tränar ihop alldeles för sällan. Och en hel bunt annat träningsgalet folk. Fast jag kan ju inte skriva dem som trea? De kommer också på första plats, guldmedalj ska de ha – allt annat vore otänkbart.

4. Min allra bästaste, bästa vän som jag känt sedan jag var tre år. Hon gör mig glad, gladare, gladast. Hon kommer också på första plats. Alltid på första plats! Eftersom jag räknar henne som familj kan jag passa på att stoppa in resten av min familj på förstaplatsen också. Viktiga människor!

5. Jag har ganska nyligen satt en ny pin på min jacka. Den gör mig glad. Och trygg. Och säker. Och den påminner mig om att man inte kan ändra på andra, men att man alltid kan ge sig själv en ny chans att fixa till saker och skapa ett liv där man kan ha fyrtiotusen miljarder saker att vara glad för bara man bestämmer sig för det, inte tar skit och är envis nog att aldrig, aldrig, aldrig ge upp sig själv.

Mamma, jag & Jimmy

Med Mia innan Cykelvasan 2012

 

0
  1. Jag blev himla glad av din lista och att alla hamnar på första plats. Och visst är det så att vi får en chans till, oavsett vad! Starkt!

    1. Åh, du anar inte hur glad jag blev för din kommentar. Och just kommentarer på bloggen – det är ytterligare en sån där sak som jag blir alldeles bubbligt lycklig av.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också