Plankutmaning – uppdatering och ny tid!

Det är väl dags för en ny planka! (Gammal planka hittar du här och här.) En mycket trött och opepp elna – kanske inte lika kul åt rätt håll. Dessutom filmat med frontkameran på iphone och man åmar ju sig en aning mer än nödvändigt när man ser sig själv. Men hur som helst – jag gjorde en liten hemlig deal med mig själv – om jag klarade över 4 minuter ska jag få köpa en sak jag hittade idag men tyckte var lite ovärd pengarna. Jag gjorde det – nu blir det till att skämma bort sig med kul grej. Kaaaaanske bloggar den, fast det är lite fånigt. Ungefär som att videoblogga – en aning på gränsen till okej. Men varsågoda – mer rörlig planka, nu extended version – fyra härliga minuter och tio sekunder:

Och KUL att så många bloggkompisar plankar. Heja oss!!!

 • Mia plankar
 • Ingrid (som faktiskt var först med att blogga planka och vars instagramflöde inspirerade mig att komma igång) plankar
 • Helena plankar
 • Linn plankar
 • Sandra plankar
 • Karin plankar
 • Viktor är med och plankar
 • Hasse plankar
 • Karla plankar
 • Emma plankar
 • Johanna plankar
 • Ooooh, har jag missat någon? Förutom alla fantasiska människor som hakat på utmaningen utan att ha en blogg. För blogg är ju inget krav för att skaffa sig lite bättre core – nu kör vi vidare, du är väl med? Behöver man pepp kan jag förresten avslöja att det funkar att koppla upp sig mot bra träningskompis via skype och slänga sig ner i plankposition!
0
 1. Haha, härlig inställning Elna. “det är kul när det gör ont”.
  Bra jobbat! Grymt:) Vilken tid.

  Kul med videoblogg, sen undrar jag i mitt stilla sinne till varför jag sitter och tittar på en planka i 4 minuter *skratt* Och så klart blogga om det du köpte;)

  Funkar det med typ en ny cykel om man klarar 4 minuter? Eller det kanske var att ta i.

  1. Helena, jag har just köpt en ny cykel, men jag tänker att om du klarar 5.20 är det absolut ny cykel som gäller! Min pryl var lite småfånig, men jooo – jag kaaaaaaanske bloggar den 😉

 2. Inspirerande! Blev plötsligt sugen på att göra en planka innan jag somnar. Nej just det, är ju sjuk…
  Kul att du videobloggar och involverar missarna lite också!

  Så snart jag blir frisk så ska jag KROSSA mina ynkliga 1.24 jag fick till i veckan. Hur svårt ska DET vara liksom? 🙂

 3. Härligt jobbat…men vilka blåmärken på bena du har 🙂

  Helt säker på att du snart klarar över 5 min…bara andas 😉

 4. Får jag vara med och leka planka? Fast jag inte har nån blogg? 5 min ska väl inte bli så svårt att fixa *kaxig*

 5. Heja Elna! Bra jobbat! Snart är det 5 min som gäller! Världsrekordet ligger visst på 1:24:07 så det finns väl massa utvecklingspotential för oss! Jag har testat plankan två gånger med bästa tid på 5:14. Hoppas det blir massa utmaningar! Kram Merve

 6. Heja Elna! Bra jobbat! Snart är det 5 min som gäller! Världsrekordet ligger visst på 1:24:07 så det finns väl massa utvecklingspotential för oss! Jag har testat plankan två gånger med bästa tid på 5:14. Hoppas det blir massa som utmanar! Kram Merve

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också