För kallt för att cykla?

Verkligen inte! Snart sticker vi ut igen, mamma & jag! Underställ, vinterjacka och nya skorna på – jag kommer att bli för varm, blir alltid för varm och tokälskar att träna i minusgrader! Ni får lite mer snörapport OCH plankutmaningsstatus ikväll!

20121202-085636.jpg

20121202-085707.jpg

0
    1. Cool så det förslår 😉

      Förra säsongen körde jag i makens tre nummer för stors, helt vanliga spd-skor med tjock ullstrumpa och riktigt tjock yllesula. När det var riktigt kallt hade jag sådana där engångs-heatpads vid tårna. I år har jag just skaffat ett par diadora vinterskor som jag inte kört med tillräckligt för att kunna säga ngt om än!

      Vad har du?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också