Nejmensåatteeeehhh… #plankutmaningen

Jag stod väl i plankan i 4.50. Men filmen är ju bara 3.57 tänker ni då. Jodå. Nejmensåatte. Typ. Såhär. Liksom. (Mhm, man anlitar mig som föreläsare emellanåt, och jodå, jag är trettioplus, men – hmmm…mitt träningsjag verkar vara en språklig katastrof som inte är av denna värld.)

Hur går det för er?

 

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Jag tror inte alls på 4:50 innan jag ser det på film 😉

    För övrigt älskar jag denna tokiga grej…så skönt att sitta i soffan och se andra “plågas” :-)))))

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också