Nytt jobb = tempopendling!

Igår satte jag min signatur på ett spännande papper – och vill därför passa på att lite extra välkomna några av mina nya läsare till bloggen. Mina arbetsgivare  har ju såklart googlat sig fram hit, det är ju så det funkar när man rekryterar nu för tiden! Redan nästa vecka sätter jag tänderna i den spännande, utmanande och kreativa uppgiften att pyssla om varumärke, form & marknadsföring för Ah:s group. Jag ska sitta mestadels i Norrköping men även lite i Finspång. Jag bor ju precis mitt emellan – det blir ca 1,5 mil åt varje håll och det innebär ju bara en sak. Tempopendling! Det är rätt gött att vara fem minuter försenad och trycka på så benen skriker på morgonen, och komma fram till jobbet pigg och endorfinhög och kanske runda av efter jobbet med ett lite längre pass. Mer görbart på daglig basis än 60 kilometer slakmota till Linköping.

Signaturen firades med must från Rudenstams gårdsbutik hemhemma i Småland och såklart med att bli riktigt äcklig och svettig under 90 minuter spinning och häng med Karla & Mia på Actic.

Svettig efter spinningSignaturen!Findricka!

0
 1. Grattis till nya jobbet! 🙂 Och du vet ju vad de säger – tempo på tunga växlar är ju det närmaste vi kommer bergsklättring här i Sverige… Lycka till!

 2. Ett stort grattis från mig och Ingela! Hoppas du får så där lagom mycket att göra och att medvinden hem (och i livet) därför kommer kännas såååå bra 😉

 3. Grattis till nya jobbet!
  Och tack för den fina kommentaren 🙂 Att vara en förebild för sitt barn är väl det bästa man kan vara… Så det tänker jag sätta som ett av mina mål här i livet!
  Såg att du skrev att du bor mellan norrköping och finspång. Skärblacka? Eller andra sidan av glan? 🙂
  /Fia

  1. Tack & varsågod! Låter som ett riktigt fint mål 🙂
   Jag bor på andra sidan Glan, i vackra Svärtinge. Har du anknytning till regionen?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också